Nieuwe leerlingen

Aanmelden

Om een goede keuze te maken voor de toekomstige school van uw kind bieden wij de gelegenheid om een informatieochtend bij te wonen. De informatieochtenden zijn eens per maand op woensdagochtend van 09:00 uur tot 10:30 uur. U krijgt allereerst algemene informatie over Jenaplanschool Het Spoor, waarna kinderen uit de bovenbouw uw een rondleiding door de school geven. Na de rondleiding kunt u uw kind aanmelden.

Voor de kleuterbouw hebben wij tot 2021 een wachtlijst.
Voor nieuwe al naar school gaande kinderen geldt dat wij op dit moment  plek hebben in groep 3 en 4.

De data voor de informatieochtenden van Jenaplanschool Het Spoor in 2018/2019  zijn:
5 juni 2019

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Connyvanegmond@wereldkidz.nl

Informatieboekje

Via onderstaande link vindt u het Informatieboekje schooljaar 2018-2019 van Het Spoor.
Informatieboekje 2018-2019