Actueel

Kennismakingsbijeenkomsten

Om een goede keuze te maken voor de toekomstige school van uw kind, ontvangt onze schoolleider Margo Foppen u graag op school voor een eerste kennismaking. Deze bijeenkomst is met meerdere ouders/verzorgers tegelijkertijd. U krijgt algemene informatie over Jenaplanschool Het Spoor en er is gelegenheid om uw vragen te stellen. Na deze bijeenkomst krijgt u meer informatie over het aanmelden van uw kinderen.

Corona update
Vanwege Corona kunnen wij op dit moment geen volwassenen ontvangen in onze school. Daarom zijn onze kennismakingsbijeenkomsten online. De inhoud van de kennismaking is hetzelfde gebleven en daarnaast geven wij u graag een digitale rondleiding. Bekijk het filmpje onder het kopje media onder aan deze pagina!

De eerstvolgende online kennismakingsbijeenkomst staat gepland op:
- woensdag 28 april 15.00 - 16.00 uur
- woensdag 2 juni 14.00 - 15.00 uur
- woensdag 7 juli 14.00 - 15.00 uur

Mocht u een online kennismakingsbijeenkomst bij willen wonen, neemt u dan contact met onze management assistent Sanne Viguurs (sanneviguurs@wereldkidz.nl). 

Kinderen die geboren zijn voor 2020 kunnen aangemeld worden maar komen op een reservelijst. Op dit moment zijn de groepen vol. 
Bent u op zoek naar een school voor uw, al naar school gaande kind(eren), vragen wij u dit aan te geven bij uw aanmelding voor deze kennismakingsbijeenkomst. 


Media
  • this_way_0