Actueel

Kennismakingsbijeenkomsten

Om een goede keuze te maken voor de toekomstige school van uw kind, ontvangt onze schoolleider Margo Foppen u graag op school voor een eerste kennismaking. Deze bijeenkomst is met meerdere ouders/verzorgers tegelijkertijd. U krijgt algemene informatie over Jenaplanschool Het Spoor en er is gelegenheid om uw vragen te stellen. Na deze bijeenkomst krijgt u meer informatie over het aanmelden van uw kinderen.

Corona update
Vanwege Corona kunnen wij op dit moment geen volwassenen ontvangen in onze school. Daarom zijn onze kennismakingsbijeenkomsten online. De inhoud van de kennismaking is hetzelfde gebleven en daarnaast geven wij u graag een digitale rondleiding. Bekijk het filmpje onder het kopje media onder aan deze pagina!

De eerstvolgende online kennismakingsbijeenkomst staat gepland op:
- woensdag 15 september 15.00 - 16.00 uur
- woensdag 10 november 15.00 - 16.00 uur
- woensdag 15 december 15.00 - 16.00 uur
- woensdag 19 januari 15.00 - 16.00 uur
- dinsdag 22 maart 15.00 - 16.00 uur


Mocht u een online kennismakingsbijeenkomst bij willen wonen, neemt u dan contact met onze management assistent Sanne Viguurs (sanneviguurs@wereldkidz.nl). 

Kinderen die geboren zijn voor 2020 kunnen aangemeld worden maar komen op een reservelijst. Op dit moment zijn de groepen vol. 
Bent u op zoek naar een school voor uw, al naar school gaande kind(eren), vragen wij u dit aan te geven bij uw aanmelding voor deze kennismakingsbijeenkomst. 


Media
  • this_way_0